Quina hora és?

dijous, 18 d’abril de 2013

L'atemptat a la marató de Boston


 Mai no ens agrada  pas parlar o fer refèrència a fets tristos o a desgràcies, però la realitat mana. Dissortadament, ja tornen a ser amb els atemptats que  escapcen la vida d'éssers innocents i que no portenabsolutament enlloc.
Aquest passat dilluns dues explosions han causat el caos a Boston. La psicosi ha revifat de cop i volta com  si fos l'onze de setembre. A corre-cuita ja  busquen deseperadamentles víctimes  com si calgués etiquetar les barbàries i dirigir la mirada vers un país o víctima  que serà ocupat o atacat i si té recursos naturals molt millor.
Oblidem que a altres indrets del món continuen cometent-se atemptats potser menys " sorollosos" o mediàtics , però alhora destructius  i potser més sagnants que aquest darrer i injusticable ocorregut a Boston.
Llegirem i treballarem, doncs,  aquest esdeveniment perquè siguem conscients de la injustificable i esferïodora barbàrie humana amb la intenció de  ser una mica millors cada dia  per bastir tots plegats un món  més humà. Encara, malgrat tot, tenim un bri d'esperança....
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada