Quina hora és?

dissabte, 12 de maig de 2012

Els alumnes de La Serreta defensen en una exposició la riquesa de la diversitat

L’Institut La Serreta ha inaugurat aquest dijous a la tarda l’exposició La diversitat és riquesa, en què es fomenten els valors relacionats amb la convivència entre pobles. La mostra es pot visitar durant tot el mes de maig a Sala d’Art Aula Cultural, l’antiga Aula Unnim.

L’exposició La diversitat és riquesa té la intenció de fomentar la multiculturalitat. Una iniciativa especialment pertinent avui dia, tenint en compte que, en temps de crisi, solen aflorar els discursos contraris a la immigració. Tal com ha declarat Guillem Martí, professor i impulsor del projecte, propostes com aquesta exposició ajuden a evitar aquests tipus de problemes fent veure “la riquesa que ens poden aportar els nouvinguts”.

Les obres que formen l’exposició es presenten en diversos formats. Amb fotografies, grafits i fins i tot amb un muntatge audiovisual, es vol deixar palès que la diversitat de cultures és una font de riquesa per a la societat. Una idea que defensen de manera convençuda els alumnes de l’IES La Serreta, com ara Ivette Arjona, una estudiant de 2n de batxillerat que ha participat al projecte amb l’objectiu de demostrar que tots els ciutadans són iguals.

La inauguració de l’exposició La diversitat és riquesa ha tingut lloc aquest dijous a la tarda a la Sala d’Art Aula Cultural, on els impulsors de la iniciativa i representants de l’Ajuntament s’han felicitat pel bon treball que han desenvolupat els alumnes. La mostra es podrà visitar fins a finals de maig. 
Recursos relacionats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada