Quina hora és?

dilluns, 10 de maig de 2010

Entrevista Ràdio Rubí, dijous 7 de maig 2010, onze matí.

Интервью на радио Руби, 7 мая 2010, 11 утро.
مقابلة بذاعة روبي، 7 مايو 2010 ، صباحاً 11 
Radio Interview Rubi, 07 maja 2010, jedenaście jutro. 
电台采访覆盆子,2010年5月7日,11,明天。 

A la secció del Pla Educatiu de l’entorn parlem del cicle "Compartim Converses". Una iniciativa per portar el català al pati i a la vida de les escoles i instituts. De fet, es tracta d’això: a l’hora del pati un voluntari que sap català i un altre que en vol aprendre es troben per conversar. Hi participen els quatre instituts públics de la ciutat i les escoles concertades Maristes i Montserrat. Ens ho ha explicat l’Olga Preixens, tècnica del Servei Local de Català, que coordina l’activitat a tots els centres, el Josep Gregori de l’Aula d’Acollida de l' IES La Serreta ,i tres parelles d’alumnes del Foix, la Serreta, els Maristes i l’escola Montserrat.

Els alumnes que van participar  en aquesta entrevista van ser l'alumne senegalès  Cheikh Lo, de 1r A; la  catalana  Lara Vaqué, de 3r  C i, finalment, l'excel·lent alumna polonesa  Justyna Markunas; de segon de Batxillerat . A totes i a tots, moltes gràcies!

Si obriu l'enllaç següent, us en podreu baixar l'arxiu en  format MP3.
http://www.ajrubi.cat/perfil/radiorubi/recursos/recursos/pla_educatiu_entorn_lvc_060510.mp3 

Esperem- com sempre- tots els vostres comentaris i suggeriments!
Aula d'acollida IES la Serreta de Rubí.A sota, la Lara Vaqué, en Cheikh Lo i la Justyna  Markunas van parlar sobre la seva vivència  del voluntariat lingüístic a l'IES la Serreta.
I

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada