Quina hora és?

dimecres, 17 de març de 2010

El cap de setmana dels senyors Puig.El cap de setmana passat el senyor i la senyora Puig van anar al Pirineu. Van marxar de Vilanova divendres a la tarda i no hi van tornar fins diumenge a la nit.
Dissabte es van llevar d’hora i van esmorzar. Després van sortir cap a les pistes d’esquí. La senyora Puig va esquiar tot el matí i el senyor Puig va passejar i va prendre el sol en una terrassa.

Al migdia van menjar un entrepà a les pistes i a mitja tarda van tornar a l’hotel. Es van dutxar i van sortir a comprar productes típics: botifarres, llonganisses, formatges, etc. Sopar en un restaurant . Un sopar romàntic, amb espelmes i cava; havent sopat van assistir a un concert de música popular.

Diumenge la senyora Puig va tornar a les pistes, però el senyor Puig va preferir anar a ballar sardanes i també va visitar una exposició de fotografia.
Quan la senyora Puig va tornar, van dinar, van descansar una estona i a quarts de sis de la tarda van carregar el cotxe i van marxar. Van arribar a casa seva molt cansats , però satisfets.

Llegeix el text i respon aquestes preguntes:

1. On van anar els senyors Puig el cap de setmana?
2. Quan van marxar de Vilanova?
3. Què van fer dissabte al matí?
4. Què van menjar per dinar?
5. Què van van fer quan van arribar a l’hotel?
6. Què van comprar dissabte a la tarda?
7. Què van fer havent sopat?
8. On van anar diumenge al matí, el senyor Puig?
9. I la senyora Puig?
10. Què van fer havent dinat?
11. A quina hora van marxar?
12. Com van arribar?


Text llegit per l'alumne senegalès de primer d'ESO Cheikh Lo, de catorze anys:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada