Quina hora és?

diumenge, 3 de febrer de 2008

XERRAMECA. NOU MÈTODE PER L'EXPRESSIÓ ORALAquest material ha estat elaborat per Eva Bayarri i Emma Guasch del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre, amb la coordinació de Carme Bové. Les il·lustracions s’han extret del llibre Viure aCatalunya. Vocabulari en imatges, de la Generalitat de Catalunya. 
Moltes felicitats per aquest dossier que - de segur- serà molt útil per aprendre i reforçar la conversa.

Xerrameca_alumnat_editora_64_67                                                     


Entrada al PELC
El Programa d'Ensenyament de la Llengua Catalana ha estat impulsat per la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears. Inclou teoria i exercicis autocorrectius dels nivells elemental (per a parlants amb un domini inicial suficient de la llengua catalana a nivell oral i de comprensió lectora), mitjà i superior. El nivell d'iniciació és en procés d'elaboració. Correu electrònic
L'alumne ha d'establir el correu electrònic i la contrasenya la primera vegada que pretengui accedir als continguts del PELC, per a la qual cosa s'ha de pitjar el botó Nou (zona dreta d'aquesta pàgina), emplenar el formulari corresponent i completar el procés de registre a partir de les indicacions del missatge de correu electrònic rebut. En els accessos posteriors només haurà d'introduir els valors de les caselles indicades i pitjar el botó Entrar.

2 comentaris:

  1. Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV Digital, I hope you enjoy. The address is http://tv-digital-brasil.blogspot.com. A hug.

    ResponElimina
  2. Postagem interessante nesta página, tópicos deste modo dão motivação a quem reflectir nesta página :)
    Realiza muito mais de este sítio, a todos os teus seguidores.

    ResponElimina