Quina hora és?

dimarts, 16 d’octubre de 2007

Premi Francesc Candel Aula acollida
Moltes gràcies a tothom per aquest premi a la nostra pàgina!
我非常感谢你为这个奖对我们的网页在互联网上!
شكرا جزيلا لهذه ا صفحة على الانترنت!
Большое спасибо за эту награду для нашей странице в Интернете
IV Premi
Francesc Candel
Aula d’acollida IES La Serreta
IES La Serreta
Rubí (Vallès Occidental)


“Perquè ha dut a terme una important tasca d’integració dels alumnes nouvinguts arribats al nostre país i ha desenvolupat un lloc web que ofereix materials i recursos útils i necessaris per atendre les necessitats lingüístiques, emocionals i curriculars que els alumnes nouvinguts presenten”

L'aula d’acollida de l’IES La Serreta, Rubí (Vallès Occidental), és una iniciativa que realitza una important tasca integradora i d’oferiment de cara tota la comunitat educativa. L’objectiu d’aquest projecte ha estat dur a terme intercanvis d’experiències sobre l’aprenentatge dels alumnes nouvinguts arribats a Catalunya fent servir les noves tecnologies per tractar de donar un impuls més ferm, engrescador i didàctic als alumnes.

El projecte que l’IES Serreta ha desenvolupat es va iniciar fa 4 cursos escolars, tenint en compte que Rubí, per la gran quantitat del teixit industrial que posseeix, atreu molts habitants d’arreu del món que cerquen una vida millor.

L’aula d’acollida pretén ser “un enllaç obert a tot el món per difondre la cultura catalana entre les noves veus, accents, religions que, dia rere dia, arriben i enriqueixen amb el seu bagatge el seu nou país, Catalunya”, segons les paraules de Josep Gregori, tutor de l’aula acollida.
Amb aquesta idea, doncs, va néixer aquest un espai web que ha anat enriquint-se amb tota mena d’aportacions, consells, recursos i fins i tot amb esmenes per tal de fer-la millor, tenint en compte l’objectiu principal de poder servir als alumnes, als pares i a la resta de la comunitat educativa.


Una altra vegada volem compartir aquest premi amb alumnes, famílies i professorat del nostre institut rubinenc!

5 comentaris:

 1. L'enhorabona un altre cop per la vostra feina ben feta.

  Salut!

  ResponElimina
 2. Hola ! Moltes felictats per aquest merescut reconeixment !!!

  ResponElimina
 3. Hola! Jo també treballo a una Aula d'Acollida i he de dir que la vostra pàgina web és un dels llocs que sovint visito quan necesito recursos per treballar amb els meus alumnes.
  Moltes felicitats per una feina excel·lent! M'alegro que hagi companys amb tanta empenta. Felicitats!

  ResponElimina
 4. Yo solamente quería darte la enhorabuena Josep y decirte que ojalá existieran muchas más persons com tú.
  Felicidades.
  Áurea

  ResponElimina
 5. Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris.
  Per qualsevol cosa, ja sabeu on podeu escriure:
  joseppotriessafor@gmail.com
  Josep Gregori

  ResponElimina